Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX TIPP 7992
Copyright (C) HIX
2013-11-14
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Tökmag (mind)  10 sor     (cikkei)

+ - Tökmag (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Általában focimeccsek környékén roma polgártársaink /így kell írni?/ 
szoktak árulni pirított-sózott tökmagot, ami pirosas színű, és - 
szerintem - nagyon finom. Kérdésem, hogy otthon hogyan lehet ilyet 
készíteni? Serpenyőben? Sütőben? Előtte meg kell szárítani a magokat? 
Pirítás után, vagy előtte kell besózni?
Van valakinek receptje?
Köszönöm, és további szép napot!
-- 
Varga Ferenc / Fecó
Ez a levél csak újrahasznosítható elektronokat tartalmaz!

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS